woensdag, januari 02, 2008

'Klunsjes'-mannen


Het nieuwe jaar is pas net begonnen maar nu al is weer het nodige te melden over rampzalige renovatieklussen. Op het moment zijn 'werklui' (of wat daarvoor door moet gaan) bezig met de verbouwing van het appartement boven ons. Zoals altijd gaat dat weer gepaard met de nodige herrie. Uiteraard zonder ons daarover vooraf te informeren. Waarom zou je ook? Vanochtend was het helemaal erg. Vlak boven ons waren ze bezig met grote drilboren en jawel hoor, binnen de kortste keren kwamen ze door het plafond heen. Uhhhh, jeetje dat is vreemd, hoe kon dat nou gebeuren???? Nu is het werk tijdelijk stilgelegd. Jippie! Dus vanmiddag even geen lawaai.

Oh ja, we hebben er ook een nieuwe vochtplek bij, naast het gat in het plafond.

2 opmerkingen:

Janatoon zei

Ja, daar kennen wij ook alles van! Eeuwig werkzaamheden in India: boven, onder, opzij, achter, ... het lawaai komt van overal! Gelukkig hebben we nog geen drilboor door het plafond gekregen! (de werkzaamheden vonden dan ook plaats 1 appartement boven het onze)

Maar van dagelijkse en nachtelijkse "hamerpartijen" kennen we alles! Nu niet meer in ons gebouw, maar achter onze society komt een heel nieuwe society: lawaai voor de komende jaren...

Succes met het vocht en het gat!
Janneke

Sandra zei

Hi, hi. Het is inderdaad heel erg. Vandaag zijn ze trouwens weer begonnen met werken en het gaat heeeeeeel zachtjes.