maandag, juni 11, 2007

 

Posted by Picasa

Gemengde gevoelens vanwege terugkeer Benny

Vanochtend is Benny weer begonnen. Manlief zag in dat hij 'een fout' had gemaakt en nu mag ze van hem weer aan het werk gaan. Uhhhhh. Ik mag nu een brief schrijven die hij moet ondertekenen waarin komt te staan dat als hij weer problemen veroorzaakt, wij Benny definitief zullen ontslaan. Eerlijk gezegd geloof ik niet in de werking van zo'n brief maar laten we van het positieve uitgaan.

Wat zijn verder de nieuwtjes?
Huis: het werk aan het huis is nog steeds niet klaar. Ze zijn nu de achtergevel aan het plamuren met onwijs veel water waardoor de muur in de studeerkamer helemaal kletsnat is en ik een schilderij kan weggooien.
Regentijd: de monsoen begint officieel pas dit weekend. Vandaag is dus waarschijnlijk de laatste mooie dag.
Kinderarbeid: hoezo, kinderarbeid een ver van je bed show? Een jongetje van denk ik tien jaar zit nu op zijn hurken in de hitte op het dakje boven de voordeur mozaieksteentjes te leggen.
Marcel: Marcel zit nog steeds in Hong Kong. Daar is nu slecht weer. Ze hadden het zwembad gesloten vanwege een stormwaarschuwing. Arme jongen!
Talencursus: vandaag heb ik een cursus Hindi aangeschaft. Ik moet er toch eens aan gaan geloven. Na ruim negen maanden India ken ik nu drie woorden: namastee (goedendag), buz (genoeg) en chello (snel)