vrijdag, februari 22, 2008

Trui met lange mouwen


Sebastiaan is helemaal blij vandaag omdat hij zijn nieuwe trui met lange mouwen aan mocht naar school. Jawel mensen in Nederland, dat vinden de kinderen hier bijzonder.

Ik ben trouwens niet blij vandaag. Vanmiddag krijg ik mijn onderbeugel. Brrrrrrrr.

donderdag, februari 21, 2008

Nieuwe uitdaging!

GiveIndia laat ik even achter mij vanwege algehele demotivatie. Ik heb vandaag mijn eerste 'daad' verricht voor een nieuwe organisatie, Atma Mumbai. Spannend!

Andora ligt niet in India

Dit filmpje heeft niets te maken met India maar ik moest er zelf hard om lachen. Daarom zet ik het toch gewoon op de blog. Veel plezier!
Nation Of Andorra Not In Africa, Shocked U.S. State Dept. Reports

woensdag, februari 20, 2008

Lees dit niet als je een slechte bui hebt

Ik moet gewoon even kwijt dat het hier nu echt ZALIG weer is. Niet te warm, niet te koud. Het doet denken aan een zwoele zomeravond in augustus als iedereen in Nederland de barbecue tevoorschijn haalt. Nu de 'winter' in Mumbai bijna voorbij is, zal het kwik tot mei weer langzaam gaan stijgen tot bijna ondragelijke waarden. Zover is het gelukkig nog niet. Vooralsnog loop ik blij rond met de zomer in mijn bol!

maandag, februari 18, 2008

Ook Ferrari nu verkrijgbaar in Mumbai


Behalve de nieuwe fiets van Marcel, zal ook Ferrari binnenkort te zien zijn in Mumbai. Aanstaande zondag staat er een evenement gepland waarbij ze met Ferrari's over Marine Drive gaan scheuren. Het moet toch niet gekker worden. De wegen zijn hier ronduit slecht met veel gaten. De gemiddelde snelheid bedraagt niet meer dan 30 kilomer. Daar komt dan nog bij dat 90% van de mensen niet kan rijden. Kortom, deze 'speeding beauty' zal goed tot haar recht kunnen komen in deze stad.

zondag, februari 17, 2008

De familie Hassink op de fiets


Gisteren heeft Marcel een nieuwe fiets aangeschaft. Voor minder dan 60 euro kun je in Bombay een fonkelnieuwe Indiaase fiets kopen. Er hangt een mooi Amsterdams slot om heen dus gestolen zal hij niet worden. Een logische vraag is: 'wat moet je ermee?' Behalve in het park, is de kans niet groot dat je er in de stad mee gaat rijden. Ooit schijnt een Nederlander geprobeerd te hebben deze fiets te exporteren naar Nederland maar er waren toch wat problemen met de kwaliteit. Wat een verrassing.
Ook Sebastiaan mag zich vanaf vandaag de trotse eigenaar noemen van een nieuwe tweewieler met zijwieltjes. Julia trapt er nog even vrolijk op los op haar mooie rode driewieler.