maandag, februari 18, 2008

Ook Ferrari nu verkrijgbaar in Mumbai


Behalve de nieuwe fiets van Marcel, zal ook Ferrari binnenkort te zien zijn in Mumbai. Aanstaande zondag staat er een evenement gepland waarbij ze met Ferrari's over Marine Drive gaan scheuren. Het moet toch niet gekker worden. De wegen zijn hier ronduit slecht met veel gaten. De gemiddelde snelheid bedraagt niet meer dan 30 kilomer. Daar komt dan nog bij dat 90% van de mensen niet kan rijden. Kortom, deze 'speeding beauty' zal goed tot haar recht kunnen komen in deze stad.

2 opmerkingen:

Janatoon zei

Ochja, als het toch maar leuk staat in je garage hé... als je geld hebt moet je het natuurlijk wel laten zien!

Ik heb hier ook al eens een Lamborgini zien passeren. 5 km per uur (wat zeer moeilijk is om dat met zo'n auto vol te houden, allé, ik spreek niet uit ervaring) en idd, putten ontwijken!

Groetjes vanuit Pune. Janneke

Sandra zei

Jawel, status, status. Dat is toch wel heel belangrijk hier! Marcel (echtgenoot) dreigt nu op de fiets naar zijn werk te gaan... Arriveert hij toch eerder dan al die uitslovers in hun veels te dure auto's. Ik zag trouwens laatst dat een chauffeur van een paar huizen verderop een fijne deuk reed in the BMW van zijn baas bij het inparkeren. Hi, hi.