vrijdag, januari 11, 2008

toet toet





Nee, ditmaal geen berichtje uit India maar uit Nederland. De komende tien dagen zit ik eerst in Nederland en daarna in Bremen, Duitsland voor mijn opleiding. Arme ik zit zondagochtend vanaf half 9 s'ochtends tentamens te doen. Dus duim voor mij! Toch een bizar verschil. Gisteren zat ik in de drukte van Bombay en nu ben ik bij mijn ouders waar ik volgens mij de laatste 5 minuten geen auto op straat voorbij heb zien komen. Gelukkig hoef ik India hier niet echt te missen want de Nederlandse kranten staan vol met nieuws over de nieuwe Tata Nano auto. Nog meer getoeter want dat kunnen ze goed in India. Ik ben benieuwd naar het aantal decibellen van de Nano toeter. Daar heb ik in de Nederlandse kranten niets over kunnen lezen. Als ik weer terug ben zal ik een foto van de eerste Nano die ik spot op de blog zetten.

dinsdag, januari 08, 2008

Meer knutselpret


Dit is een ander kunstwerk van Sebastiaan. Let vooral op de foto's. Hiervoor hebben we paspoortpasfoto's gebruikt. Het is verboden om op deze foto's te lachen vandaar de zeer sippige gezichten. Vooral Sebastiaan lijkt het niet echt naar zijn zin te hebben in de ruimte.

Watervoorziening familie Hassink


Onze waterinstallatie in de keuken

Behalve uit het plafond (zie blog van 2 januari) komt het water bij ons ook gewoon uit de kraan. Helaas is dit geen schoon leidingwater en moeten we nogal wat toeren uithalen om op verantwoorde wijze een glaasje water te kunnen drinken en de vaat veilig schoon te krijgen. In de keuken hebben we een waterreinigingsapparaat en voor het drinkwater bestellen we grote literflessen. Je moet hier dus niet zoals een kennis laatst vertelde in een dronken bui thuis nog even aan de gewone kraan gaan hangen. Dat is niet handig. De (langdurige) gevolgen zijn vervelender dan een eventuele kater.