vrijdag, januari 16, 2009

Kleine arend beland op ons balkon


Daarnet werden we op het balkon opgeschrikt door een paar weken oude arend die zich bijna te pletter vloog tegen de glazen balkondeuren. Waarschijnlijk was hij bezig met zijn (of haar?) eerste vliegoefeningen. Hij zit nu heel stilletjes in een hoekje bij te komen van de schrik. We weten niet hoe goed hij kan vliegen dus we laten het maar even zo. Pa en ma arend zijn nog niet langs geweest om naar de kleine te zoeken. Zie ook de blog van 26 oktober 2008 met (waarschijnlijk) de foto van de vader. 




maandag, januari 12, 2009

Goodbye New Zealand

Onze vakantie is voorbij en we zijn alweer een paar dagen terug in de chaos van Mumbai. Waarom is het in deze stad zo'n bende? De afgelopen drie weken hebben we kunnen zien dat het heel anders kan. In Nieuw Zeeland heb je goeie wegen, lekker take away koffie, mooie schone stranden, leuke winkels en goed eten! Ik wil niet al te veel klagen over ons leven hier maar deze eerste dagen moet ik erg mijn best doen om positief te blijven over India. Ja, het is hier lekker weer en ja, het is fijn dat Marcel en ik s'avond de deur uitkunnen als we dat willen omdat we zo'n goeie hulp hebben. Maar we hebben nu weer even kunnen zien dat er in andere delen van de wereld zoveel meer mooie dingen te doen zijn. Snik. 

Kerstboom in Hamilton





















Het is uiteraard leuk om iedereen weer te zien. Vanochtend gingen Sebastiaan en Julia weer naar school. Ik dacht dat ze blij waren dat ze weer naar school konden maar allebei moesten ze huilen toen ik wegging. Hopelijk is dat iets tijdelijks. Ze hebben allebei nog last van jetlag. Vanochtend waren ze al om 4 uur klaarwakker en wij dus ook.

Het is jammer dat Nieuw Zeeland zo ver weg ligt. Vanuit Mumbai vlogen we in zes uur naar Hong Kong en dan is het nog 11 uur van Hong Kong naar Auckland. Jammer van de afstand, want anders zouden we zo weer terug gaan! 



De familie Hassink bij een Kauri boom