donderdag, december 14, 2006

Sebastiaan zijn verjaardag live via Skype

De invasie van de driejarigen met moeders en nannies is voorbij en ja, we hebben het overleefd. Gisteren hadden we het partijtje hier van drie tot vijf. Voor mij als organisator was het toch een ietswat frustrerende bijeenkomst. Met driejarigen kun je namelijk niets plannen. Ze doen toch gewoon waar ze zin in hebben en dat is met name rondrennen. Kortom, het was hier een gezellige chaos met als rustpunt de poppenkast. En natuurlijk Marcel die voor alle kinderen ballonnen maakte.

Het aardige van Bombay is dat je na afloop in plaats van puin ruimen gewoon naar de tandarts kunt gaan en als je terugkomt is alles opgeruimd. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de opa's en oma's in Nederland het partijtje lop 3000 km afstand live hebben kunnen meemaken via de webcam. Skype is wat dat betreft toch wel een supermedium!

Voor familie en overige belangstellenden zijn de foto's op een aparte pagina te zien.

dinsdag, december 12, 2006

In Bombay komt de kerstman aan per eend

Als je geen arreslee en sneeuw tot je beschikking hebt, moet je creatief zijn. De Indiaase kerstman heeft deze oplossing bedacht voor zijn aankomst. Let ook op de zes zwemmende elfjes.

zondag, december 10, 2006

Feest voor 200 man!

Gisteren hebben we lootjes gekocht voor het goede doel tijdens de kerstviering van de huppelende konijntjes (hupping bunnies). De familie Hassink viel deze keer goed in de prijzen. We hebben een arrangement aangeboden gekregen van Rudra Spa Salon and Ammbiir dining restaurant. We kunnen kiezen uit drie pakketten:
1. een hele avond gebruik maken van de spa met twintig gasten met als afsluiting een diner en drank
2. een uitgebreid diner voor veertig gasten, inclusief drank
3. een feest voor 200 gasten inclusief happen, drank en DJ
We gaan denk ik toch voor optie 3 al moeten we wel bedenken waar we die 200 man vandaan halen. Een thema voor het feest is snel bedacht als je de prijs te danken hebt aan de hupping bunnies.