maandag, juni 18, 2007

We zijn ALLEMAAL toe aan vakantie

Nog anderhalve week en dan vliegen wij naar 'Down under'! Vijf uur vliegen naar Singapore en dan nog vijf uur naar Perth. De koffers zijn nog niet gepakt maar we hebben wel (bijna) alles geboekt. Op on-Indiaase wijze (Indiers hebben niet zo lang vakantie) gaan wij er vier weken tussenuit. Dus nog even en dan staat deze blog even op 'pauze'.
Vanwege mijn werk bij GiveIndia voelt het ook voor mij echt als vakantie. Ik ga er nu iedere ochtend heen en daardoor voelt het als een echte baan. Er moet ook onwijs veel gebeuren. Via GiveIndia kun je geld geven aan meer dan 100 goede doelen. Ik ben druk bezig met het verbeteren van de communicatie. Als ik zou willen zou ik het rustig uit kunnen bouwen tot een 40+ uur baan. Zoveel moet er nog gedaan worden. Daarnaast ben ik natuurlijk druk met de studie en de kinders. Dus ja, niet alleen Marcel is toe aan vakantie maar ik ook.

En ja, de monsoen is nu echt begonnen.

zondag, juni 17, 2007

Flatgebouw gaat tegen de vlakte

Achter ons huis staat een onwijs lelijk onafgebouwde flat, de VVPI Dream Tower (zie onderstaande foto). Dit gebouw staat vandaag op de voorpagina van het het Mumbai suffertje, de Mumbai Mirror. Blijkbaar is het probleem dat de bouwers destijds iets te enthousiast waren met het aantal etages. In plaats van de toegestane 28 etage's werd het een torenflat met 36 lagen. Oeps, acht te veel. Vanaf '79 is er veel geharrewar over geweest en de acht illegale etage's waren inmiddels verwijderd. Maar nu gaat het hele gebouw, 20 jaar later, alsnog tegen de vlakte. Wij niet blij want dat betekent dat we een tijd lang in het stof zullen zitten. Uche, uche, uche.

 

Posted by Picasa
Foto van het gebouw in kwestie genomen vanuit de Breach Candy Club. Wij wonen tussen de club en het flatgebouw in, achter het huis met het kleine torrentje.