zaterdag, oktober 20, 2007

Dank fur die Blume!



Fleurop is ook actief in Bombay. S'ochtends stond er een mannetje voor de deur met een hele mooi bos bloemen uit Nederland van mijn ouders voor mijn verjaardag. Dank daarvoor!!!! Ze zijn heel mooi. De foto's zijn genomen met mijn verjaardagscadeau van Marcel, een heuse Canon Powershot G9 met 12.1 megapixels (!) Foto 2 is inclusief mislukt Photoshop experiment. Gewoon doorgaan met oefenen Sandra! Ooit krijg ik door hoe het programma werkt.

dinsdag, oktober 16, 2007

Benny de nanny: laatste hoofdstuk

Benny de nanny is niet meer. Althans, ze werkt niet meer bij ons. Afgelopen zaterdag begon het gedoe met 'echtgenoot nietsnut' weer. Hij belde s'avonds laat naar onze vaste telefoon en een paar keer naar mijn mobiel. Maandagochtend belde Benny met de mededeling dat ze 'later' zou komen en dat echtgenoot op weg was naar ons huis. Als hij op kwam dagen moest ik de politie maar bellen. Zucht. Raju, de chauffeur, heb ik de hele dag naar de club gestuurd. Hij zou volgens 'echtgenoot nietsnut' een relatie hebben met Benny en het leek me daarom geen goed idee als die twee elkaar tegen zouden komen. Vervolgens heb ik thuis afgewacht wat er zou gebeuren. De schilders moesten drie keer kloppen om naar binnen te kunnen en het nummer van de politie had ik bij de hand. Uiteindelijk gebeurde er uiteraard helemaal niets. Manlief is niet komen opdagen en van Benny heb ik ook niets meer gehoord.
Omdat dit al eerder is gebeurd (zie ook posting van 11 juni), heb ik besloten definitief afscheid van Benny te nemen. Vanmiddag heb ik een nieuwe dame aangenomen, haar naam is Anju en ze begint donderdag. Jippie!!

zondag, oktober 14, 2007

Heet!

De monsoen is voorbij. Fijn! We zien weer blauwe lucht. Het is alleen wel erg warm. Vandaag 36 graden. Puf, puf.