zaterdag, oktober 14, 2006

Kokkerellen met Indiers

Na ruim 1 maand India vonden we dat het tijd was om met wat sociale activiteiten mee te doen. Het hotel organiseerde vanochtend een 'cooking workshop' die gegeven werd door een, volgens de uitnodiging, zeer beroemde hotelkok. Al snel bleek dat wij als Europeaan handiger zijn in de keuken dan de gemiddelde Indier.

Het eerste gerecht was sate met pindasaus. Makkelijk zou je denken. Niets is minder waar. Onze kok heeft er bijna 2 uur over gedaan om de aanwezigen uit te leggen hoe je sate moet maken. Ik kreeg, heel genant, de slappe lach nadat we al 15 minuten zaten te kijken naar het fruiten van een uitje (zie foto).

Op het menu stond vervolgens een mozarella-tomaat salade. Ook hierover raakte onze topkok niet uitgepraat.

3 opmerkingen:

Marlies zei

Ik zou na 15 minuten geen tranen meer overhebben. Had hij ook tips tegen het ui-huilen?
Marlies

Marlies zei

Ik zou na 15 minuten geen tranen meer overhebben. Had hij ook tips tegen het ui-huilen?
Marlies

Sandra zei

Nee, maar wel tips voor het in plakjes snijden van tomaat, het uit de verpakking halen van satestokjes, etc. Het leek echt op een cursus macaronie maken voor eerstejaars-studenten.