maandag, april 16, 2007

Wat gaat het worden?

De hoge bazen van de Abn Amro in Amsterdam houden de spanning er nog even in. Vanochtend werden de kwartaalcijfers vervroegd naar buiten gebracht. Nu is geloof ik de verwachting dat binnen enkele dagen bekend wordt gemaakt wie de bank mag kopen. Wat ik vreemd vind is dat er in Nederland zo weinig ophef is over de verkoop. Ik weet nog dat dat anders was met de verkoop van KLM. Toen stonden er in de krant artikelen met koppen als 'de blauwe zwaan is stervende' en 'het Nederland erfgoed wordt verkwanseld'. Nu wil ik niet zeggen dat de bank verkwanseld gaat worden maar het is toch een Nederlandse bank met een lange traditie. Dus waar blijven de krantenfoto's van Abn Amro klanten die huilend op de stoep van hun bankkantoor gaan liggen?

Hier in India houden we onze oren open. Het is toch wel een beetje spannend. Het enige is dat je na een aankondiging nog niet weet wat het voor ons persoonlijk gaat betekenen. Daar gaat ook wel weer even overheen. Kortom, we wachten het gewoon rustig af.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is nu 18.00 uur en het nieuws van radio 1 heeft het nog niet over de Abn gehad.
Het was wel ochtendnieuws dat de jaarcijfers vervroegd bekend zijn gemaakt. De kranten staan er echt niet overvol van. We wachten in spanning af.
Groeten, Tilly

Unknown zei

Inmiddels weliswaar nog geen huilende Abn klanten gezien, maar het was de afgelopen dagen wel volop in het nieuws. De besprekingen zijn als het goed is afgelopen nacht afgerond, maar waarschijnlijk pas meer nieuws na het weekend, dus nog even geduld aub...