zondag, oktober 29, 2006

De Verhuizing 2

Gaan Marcel en Sandra woensdag 1 november verhuizen?

Het is tijd dat we een nieuwe wedstrijd uitschrijven na de laatste 'Jakarta' editie die bekend staat als 'De Verhuizing 1''. Ditmaal hebben wij te maken met een inhalig 'landlord' die wil dat wij woensdag kost wat het kost het huis betrekken. Wij hebben er onze vraagtekens bij of dat gaat lukken. Hij heeft namelijk een ploegje mannen aan het werk die geobsedeerd lijken door plamuur. De kamers van Julia en Sebastiaan waren klaar en geschilderd. Vanochtend zagen wij dat ze toch weer met de plamuur in de weer geweest zijn waardoor de kamers nogmaals een verfje moeten krijgen. Hierdoor blijft het voor ons belangrijke werk liggen. Dat betreft dan met name het plaatsen van de AC's, waterapparaat, wastafels, kranen, raamkozijnen en douchewanden plus nog een hele grote schoonmaak.

Dus aan jullie de vraag, gaat ons ploegje van 5 man het redden om ons huis voor woensdag bewoonbaar te maken?

De prijs is net als de vorige keer een verblijf o.b.v. volpension in onze nieuwe woning. Maar ditmaal natuurlijk in de mooiste stad van de wereld, Bombay.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zijn gewoon heel grondig. Ze willen dat jullie een echt "thuis" gevoel gaan geven.
Ze gaan het redden. En dankzij dat hele handige boekje van jou, Sandra, Efficient schoonmaken, komt het helemaal goed!!!!
"No horry, no worry"! zag ik bij Peking Expres op een bord langs de weg staan. Dus..... heel veel succes.
Harry en Marlies

Sandra zei

HA, HA. Je denkt toch niet dat ik hier zelf de ramen ga zemen? Dat boekje is helaas in het Nederlands.

Anoniem zei

Toch is het beter om met je boek en emmers aan de slag te gaan.Ik gok dus op ja. Anders moeten we onze reis nog annuleren.
Succes